fredag den 2. august 2013

ProBam

Flashertrangen kom alligevel over mig, og selvom Foxhound 1.4 langt langt langt hen af vejen var lækker, kunne jeg ikke dy mig for at prøve lidt AOSP igen. Jeg skal ikke kunne sige hvad det var, men jeg synes faktisk ikke den kørte helt så smooth som den burde. Særligt notifikations-pulldown kørte hakkende. Prøvede hurtigt at udskifte Fauxkernel med Abyss, men det gjorde det ikke bedre. Hvis (LÆS: NÅR) jeg skal tilbage på Foxhound igen, bliver det med en ren install og ikke den Nandroid jeg nåede at lave inden overgangen til min nye AOSP-rom.

Det var udgivelsen af ProBam, der fik nysgerrigheden til at sejre, og recoveryen til at flashe. Lovning om 2 sekunders opstart, 1 sekunds lukning, og et hav af unikke features (for en AOSP-rom), som Eye-stay, Walkman, osv. fristede for meget.

Så flashet blev den, og da jeg var kommet over den næsten altid sikre fejl 920 i PlayStore, blev der gendannet. Først fra Helium, som selvfølge valgte at fejle... Så i stedet fik jeg gendannet app-data via min Nandroid. En metode, som jeg rent faktisk vil overveje at anvende fremover, så jeg slipper for dobbelt bakcup. Det tog nu vildt lang tid at gendanne, men det virkede.

Et døgns tid fremme med ProBam, er de indledende bemærkninger:


2 sekunders opstart.. Det er mildt sagt en overdrivelse, men det går da ok hurtigt. Nedlukning går vel som det skal. Scoren i Quadrant ligger på ca. 7k, men det er jo også lige kommet frem, at Samsung (TW) laver en automatisk overclock når den støder på en banchmark. Så ved ikke hvor meget man skal lægge i det.


De øvrige features har jeg egentlig ikke meget til overs for. Eyestay er ikke ægte eyestay men en kopi. Tror det virker, men kan ikke lige helt bedømme det. Walkman kan så vidt jeg ved flashes på alle AOSP roms, så det giver jeg heller ikke meget for. NFC kan ikke sættes til at køre med slukket skærm, og resten er mere eller mindre standard i CM/PA/AOKP blandingsrom.
Batteriet dræner vildt hurtigt, men tror det er nogle indledende mediascans der skal laves - Bliver det ikke bedre indenfor en dags tid eller 2 ryger den ud igen.

Performance mæssigt (ud over benchmark) klarer den sig dog rigtig flot. Jeg støder overhovedet ikke på lag, og alt kører flot og flydende. Focal - det nye kamera fra CM - laver jævnligt FC, men der er standard CM kamera i også. Uden Photosphere.

Den bruger en "sjov" font... Lidt kantet, og næsten kursiv. Mener ikke at det er standard AOSP skrift, men har vænnet mig så meget til skrifttypen fra FoxHound, at jeg ikke er helt sikker.

Så når alt kommer til alt - fin fin AOSP-rom, med et ind til videre elendigt batteri. Det skal i øvrigt lige nævnes at den fik KT kernel på igår, da den ikke ville logge på mit Wifi. Det ville den så heller ikke med den nye Kernel. Det viste sig så, at jeg havde skrevet et forkert password. :-/

Tror jeg ender i at teste LiquidSmooth af snart, hvor der er kommet en 2.9. Alternativt bliver det SlimBean.... Eller også får GoogleEdition en ny chance snart...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar