lørdag den 17. oktober 2015

Tilbage på bloggen

Ja...
Det er ikke så meget, der bliver skrevet her, som jeg havde tænkt mig.
Grejet er stadig det samme. Men de kører nu:
Samsung Galaxy s5: SOKP
Nexus 7: Stock, rooted Marshmallow med ElementalX Kernel
Asus FL550 - Linux Mint 17.2 og Windows 10 dualboot.

Galaxy s5:
Touchwiz hænger mig ud af halsen, og langt hovedparten af de AOSP-roms, der er at finde, begynder at lagge meget hurtigt for mig. Kørte med Dirty Unicorns en overgang, og var vildt tilfreds, men de seneste builds var meget langsomme om at tænde skærmen.
Prøvede nogle builds fra en gut i Canada, som jeg fandt på Google+ - Herunder TipsyOS. Men de begyndte også at være alt for tunge at vække.

Så nu kører jeg SOKP (Sonic Open Kang Project), hvilket jeg kan leve med indtil.... JEG FÅR MIN NEXUS 6P! Det bliver stort. Har gerne ville have en Nexus siden 5'eren, men det har bare passet dårligt. Men denne gang passer det.. Og det bliver godt. Glæder mig til det hele virker som det skal, og alle de muligheder der kommer med den åbne telefon, som det er. Er dog spændt på, om jeg bliver træt at størrelsen. For nøj hvor er den stor.... Men det bliver fedt.
Den er bestilt hos Callme i Graphite med 64gb. Og der følger en Harman Kardon Omni 10 højtaler med, hvilket ikke gør det ringere.


Nexus 7
Ja, der er jo ikke mange Marshmallow Roms endnu, men på min tablet er det faktisk begrænset, hvad der er af behov for ekstra features. Derfor er den nu i Stock - dog rooted, da jeg bruger Allstream til at få lyd til mit anlæg med.
System UI tuner er aktiveret, men det eneste jeg kunne bruge det til, var batteri-% i statusbaren.
Google Now on Tap virker som mange andre Google-features kun på engelsk. Det er ok, men jeg tror det bliver federe at have det på telefonen, hvor jeg oftere lavere de hurtige søgninger i relation til eksempelvis en mail eller sms.

Asus:
Ikke meget at sige her. Stadig Linux Mint. Det bliver det ved med i lang tid frem over. Fantastisk at roote Nexus 7 derfra igen, efter den blev opgraderet til Android 6.0. Det kører bare  - helt uden driver problemer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar